Tapahtumakalenteri

Karttakepin naarajaiset 2022Lauantai  10.9.2022 - Taalintehdas
Ilmoittautuminen on päättynyt.
Karttakepin naarajaiset pidetään tänä vuonna Taalintehtaalla September Opentapahtuman yhteydessä lauantaina 10.9.2022.
 
Perinteikäs ja tunnelmallinen September Open on elämyksellinen markkinatapahtuma, missä pääset kurkistamaan keskiaikaan ja aistimaan aitoa saaristolaistunnelmaa. 
Tule tekemään upeita löytöjä keskiaikaisilla markkinoilla, maistelemaan suussa sulavia herkkuja sadonkorjuumarkkinoilla  ja tutustumaan paikallisiin yrityksiin ja yhdistyksiin September Expoon ja Syysmessuille.
Markkinahumun keskellä kävijöitä palvelee Taverna-alue, missä soitto soi ja Kuolleen Miehen Kapakka tarjoilee suun mukaisia virvokkeita…Eikä pidä unohtaa nälkäisistä kävijöistä huolehtivia Taverna-alueen maan mainioita ruokamyyjiä herkullisine ruoka-annoksineen.
Markkina-alueella sijaitsevat historialliset hiiliuunit luovat jo itsessään tapahtumalle upean tunnelman. Tanner tömisee ja kaviot kopsuu, kun Rohan tallit tuovat turnajaisalueelle uuden henkeäsalpaavan keskiaikaisen hevosturnajaisshown, Vallan juonet
Tämän lisäksi on mahdollisuus osallistua kahden tunnin purjehdukseen open deck jahti Eugenialla klo 14.00-16.00 (max. 30 henkeä.)
Yhteiskuljetus lähtee Turusta klo 9.30 ajaen Paimion kautta Taalintehtaalle. Paluukuljetus lähtee klo 17.00.
Tapahtuman omavastuu on 10 €. 
Huom! Ruokailusta jokainen vastaa itse.